Hírek

COVID-19 GET Kft. nyilatkozat 2020.04.02.

Tisztelt Partnerünk!

Áraink érvényessége, bizonyos termékek szállíthatósága és a logisztikai nehézségek napról napra VIS MAJOR szituációkat eredményeznek, melyeket során átgondolt intézkedéseket kell hogy bevezessünk, minden esetben jogkövető módon fogunk eljárni, ahol lehetőségünk van figyelembe vesszük az Önök igényeit!
ASZF-ünket módosítani voltunk kénytelenek 03.24-én, mely itt elérhető: http://www.getgroup.co.hu/aszf/
2 fontos módosítás van:
1. „Ajánlati áraink az ajánlati kötöttségünk (30 munkanap) ideje alatt érvényüket vesztik amennyiben a gyártói árak megváltozása, ajánlat leadásának időpontjában érvényes Forint árfolyam emelkedése, illetve VÁM és az azzal összefüggő illetékek mértékének megemelkedése, mint tényezők változásának összege 2%-os áremelkedést eredményez.”
(A HUF árfolyama az elmúlt egy hónapban megközelítőleg tíz százalékkal romlott az EUR és USD-hoz viszonyítva, ez a devizás beszerzéseinknél közvetlen veszteséget okoz. Az EUR/USD árfolyam esetén is számítunk 10% gyengülésre, ami az EU-s gyártási alapanyagok költségemelkedését okozza, így a beszállítói árak emelkedésére kell számítani.). Számítunk a magyar Állam beavatkozására, addig is kénytelenek vagyunk az árak változtatására, lehetőség szerint EUR-ban elszámolni Önökkel.
Amennyiben ez nem elfogadható, kollégáink készek alternatív megoldásokat keresni.
2. VIS MAJOR szállítási helyzetek: „Amennyiben a Szállítói késedelem vagy mennyiség oka a jelenlegi gazdasági helyzet, azaz a koronavírus okozta gazdasági nehézségek, úgy azt a felek vis majornak tekintik, és akként kezelik.” Ilyen okból nem szállítható termékek elfordulásának valószínűségének növekedésére számítunk.
Felkészültünk arra, hogy elhúzódhat és egyre inkább előfordulhat az, hogy bizonyos termékek elérhetőségét teljesen korlátozó helyzet fog kialakulni. Ezeket át kell tudni váltani helyettesítő típusokra, minderre készek és képesek vagyunk, hisz több mint 30 évek során már kipróbált lámpatestgyártó portfólióját versenyeztetjük és használjuk, illetve a saját gyártásunk alapanyag készletét és kapacitását jelentős mértékben növeltük. Amire még külön felhívom a figyelmüket, az hogy ennek a kapacitásnak használatával Önök munkahelymegtartó, sőt teremtő döntéseket hoznak, illetve így sok külső tényezőt nélkülözve nagyobb biztonságban tudunk terméket biztosítani, árakat garantálni.

Kérem Önöket legyenek kedvesek kollégáinkkal együttműködésben és megértésben a lehető legjobb megoldások kialakítására törekedni, nagyon bízom abban hogy közösen ezt a válságot jól fogjuk tudni kezelni.

Fonyód, 2020.04.02.

Jó egészséget kívánva, Köszönettel:

Molnár Gábor
ügyvezető igazgató
GET Kft.


COVID-19 GET Kft. nyilatkozat 2020.03.25.

Tisztelt Partnerünk!

A jelenlegi járványügyi helyzetben mindent megteszünk az esetleges VIS Major helyzetek elkerülése és a kialakult helyzetek kezelése érdekében!

Vezetőségünk, teljeskörűen intézkedett a fertőzés és terjedésének elkerülése érdekében, annak folyamatos fenntartásáról gondoskodik. Munkatársaink mindent megtesznek a fertőzésveszély minimalizálása érdekében, munkájukkal Önöket folyamatosan támogatva.

Saját gyártásunk teljes kapacitással zavartalanul termel.

Az olasz partnereink mindegyikének gyártása szünetel, mai napig volt lehetőségünk Olaszországban árut felvenni, sajnos ragadtak kint rendeléseink, azok beszállíttatásán dolgozunk, biztosra semmi sem vehető, ezért alternatív megoldásokat fogunk kínálni. Ezúton jelezzük, hogy várhatóan a spanyol helyzet is hasonlóan fog alakulni, mint az olasz. Kollegáink folyamatos egyeztetnek Önökkel.

Az országhatárokon való átjutás lehetősége és a logisztikai kapacitások hiánya nehezíthetik az import és export tevékenységünket, így átmeneti fennakadások és késedelmek előfordulhatnak. Belföldi áruszállításunk zavartalan.

Ezúton kívánok vírusmentességet, jó egészséget Önöknek és szeretteiknek egyaránt, a csapatunk nevében.

Fonyód, 2020.03.25.

Üdvözlettel:
Molnár Gábor
ügyvezető igazgató


COVID-19 GET Kft. nyilatkozat 2020.03.18.

Tisztelt Partnerünk!

A jelenlegi járványügyi helyzetben mindent megteszünk az esetleges VIS Major helyzetek elkerülése érdekében!

Beszállítóink folyamatos anyagellátásról biztosítottak Minket az elmúlt 48 óra leforgása alatt.

Saját gyártásunk teljes kapacitással zavartalanul termel.

Vezetőségünk, teljes körűen intézkedett a fertőzés és terjedésének elkerülése érdekében, annak folyamatos fenntartásáról gondoskodik. Munkatársaink mindent megtesznek a fertőzésveszély minimalizálása érdekében, munkájukkal Önöket folyamatosan támogatva.

Az országhatárokon való átjutás lehetősége és a logisztikai kapacitások hiánya nehezíthetik az import és export tevékenységünket, így átmeneti fennakadások és késedelmek előfordulhatnak. Belföldi áruszállításunk zavartalan.

GET csoport esetében jelenleg nem tudunk vis major helyzetről, azokban az esetekben, ahol ennek veszélye felmerül haladéktalan tájékoztatást fogunk adni, alternatív megoldásokat kínálni.

Ezúton kívánok jó egészséget Önöknek és szeretteiknek egyaránt, a csapatunk nevében.

Fonyód, 2020.03.18.

Üdvözlettel:
Molnár Gábor
ügyvezető igazgató